lauantai 29. kesäkuuta 2013

Testissä: Oriflame alus-ja päällyslakka + Nail Art Base-lakka

Vihdoin ja viimein pääsin tekemään tän postauksen! Eli testissä nyt Oriflame Beauty 2in1 alus-ja päällyslakka sekä Very Me-sarjan Nail Art Base-lakka, sävynä pink shine.


Aluslakka levittyi hyvin ja kuivui nopeesti! Tykkään tosta "siveltimestä", just sopivan lötkö/jäykkä. Pinta ei jäänyt mitenkään tahmeaksi, mutta mielestäni kiinnitti värilakan kuitenkin hyvin. Värilakkaa riitti yksi kerros, jotta sai miusta hyvän/sopivan värin. Yhteen kynteen laitoin 2 kerrosta, josta tuli tietenkin vähän tummempi lopputulos. En vaan saanut napattua yhtään hyvää kuvaa värieroista :(
Kynsinauhat jäi nyt vaan kunnolla hoitamatta, hups...!


Laitoin ainoastaan vasemman käden kynsien päälle siis vielä tuota Oriflamen päällyslakkaa ja lopputulos oli kiiltävä sekä siisti. Selvästi parempi lopputulos (tottakai) tuon päällyslakan kanssa. Tarkoitus olisi nyt katsoa millainen ero kestävyydessä on päällyslakan kanssa kuin ilman. Nää on siis aika ekoja kertoja kun edes päällyslakkaa käytän :)

Alus-ja päällyslakka lupaa tasoittaa ja suojata kynsiä. Lakka sisältää timanttipuuteria, joka tekee kovan pinnan. Ehdottomasti plussaa tuosta nopeasta kuivumisajasta! Tuota kirkasta voisi hyvin pitää ihan yksistäänkin. Kuulemma tuo lakka toimii loistavasti myös geelilakkauksen viimeistelyssä ;)
Suosittelen kokeilemaan!

   -Sari-

PS. Vielä kerkee osallistua pienen meikkipaketin arvontaan, joka arvotaan siis huomenna! Arvonta löytyy TÄÄLTÄ :)
Ja huomiseen asti voi tilata ihanan jalkojenhoitosetin, joka löytyy edellisestä postauksesta.

2 kommenttia:

  1. Mä käytän aik pljon oriflamen lakkoja ja niistä onkin arvosteluita blogissa :)
    www.glitternails-tanja.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii kiitti! Täytyykii syventyä tutkimaan sun blogia ;)

      Poista