tiistai 25. kesäkuuta 2013

Lakkausoperaatio

Eilen sain viimeinkin aikaiseksi kokeilla sitä H&M:n kynsilakkaa + hileitä. Alus- ja päällyslakka oli loppu (tänään itseasiassa tuli OF-paketin mukana uusi), joten käytin OPIn Nail Envya.. Tuo Nail Envy on kyl toimivaa ainetta! Oon käyttäny sitä säännöllisesti 2-3 viikkoa eikä oo kynnet katkeillu ja saanu kasvaa rauhassa <3 Aikasemmin vähän joka päivä joku kynsi katkesi/lohkesi.. Kamala kynsikriisi joka toinen päivä! Ostin toukokuussa Sally Hansenin Diamond Strengthia, mutta en tykänny.. Ei kestäny miun kynsissä ollenkaan ja jätti muutenkin vähä epätasaiseksi jostain syystä. Nail Envy on ihan ykkönen <3 Myös OPIn Drip Dry on ihan loisto! Hah, miten sitä onkaan joskus tullu pärjättyä ilman pikakuivattajaa? ;)




Käytin siis H&M:n kynsilakka+glitter-pakettia, OPIn Nail Envya ja Drip Dryta


Lakka on ihan ok halpislakaksi, ei ollu tietenkää mitään suuria odotuksia. Yksi suht paksu kerros jopa riitti. Hilettä sirottelin suoraan purkista, kun joku on laittanu siveltimet johonkin tosi hyvään piiloon :D Ois vissii aika tehä suursiivous et löytää kadonneet tavaratkii..?
Vaikka kynnet oli näppituntumalta jo ihan kuivat niin silti lakka meni helposti "kasaan" jos vähänkin joku osui.. Aika pitkään sai varoa. Ei oo minkään muun lakan kanssa ollu tällaista, varsinkaan tuon pikakuivattajan kanssa. Mut ihan nätti väri niin lakassa kuin hileissäkin. Taitavampi lakkaaja olis varmasti saanu tietysti paremman tuloksen..

Ei näistä tullu lähellekkää nättejä, mut olkoo nyt huomiseen asti. Ympärysalueen puhdistuskin jääny vähä vaiheeseen ennen kuvausta, ou nou :D Lopputulos siis tällainen:


Oon siis ihan aloittelija kynsien lakkaamisessa ja hoitamisessa, joten antakaa anteeksi jos teen jotain "väärin" ja vinkkejä otetaan vastaan! Joskus vuosia sitten lakkailin kynsiä, mutta sekin oli vaan et pelkkää värilakkaa eikä muuta ;) Lakkaaminen vaatii vielä paaaaljon opettelua tottakai..

Tänään saapui siis OF-paketti ja sieltä tuli alus-ja päällyslakka, Very Men kynsilakka (Pink Shine) ja kynsilakanpoistoaine. Jospa huomenna laittais ne testiin!

   -Sari-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti