lauantai 25. toukokuuta 2013

Vielä vähän toiminnasta :)

Oriflamen toiminta sopii kaikille! Erityisesti opiskelijat ja kotiäidit ovat innostuneet lähtemään mukaan tienaamaan lisäansioita.

Mukaan lähteminen ei siis velvoita sinua mihinkään. Ei aloitusmaksua, ei minimitilausmääriä, ei tarvitse tilata tuotteita varastoon ellet halua eikä sinun tarvitse tilata joka kuukausi, vaan vain silloin kun itse haluat tai saat tilauksia muilta.

Kukapa ei haluaisi kosmetiikkaa halvemmalla ja saada ilmaisia lahjoja? ;)


Saat siis tilata tuotteet itsellesi -25% halvemmalla ja oheistuotteista saat -12,5% alennuksen.
Lisäansioita saat kun esittelet esitettä ystävillesi, perheelle, tutuille ja keräät heidän tilaukset, he maksavat sinulle esitteen mukaisen hinnan, jolloin sinulle itsellesi jää 25% myynnistä! Valitessasi maksutapana laskun saat n. 3 viikkoa maksuaikaa, jonka aikana keräät rahat ystäviltäsi.
Esim. ystäviesi tilaus on yhteensä 100e, sinä maksat Oriflamelle 75e jolloin sinä saat pitää 25e.

Lisäksi saat ilmaisia lahjoja tilaustesi suuruuden perusteella. Usein on myös muita loistavia kampanjoita, jolloin saat vieläkin enemmän tuotteita itsellesi ilmaiseksi tai vähintään reilulla alennuksella. Extrakampanjoissa voi olla mukana palkintoina mm. S-ryhmän lahjakortteja, leffalippuja tai jopa ulkomaan matkoja!

Ylenemismahdollisuuksetkin ovat rajattomat, vain asenne ja kiinnostus toimintaan ratkaisee!
Tässä hommassa et menetä mitään! Päinvastoin, saat itsellesi kaikkea ihanaa, opit paljon kauneudenhoidosta ja saat uusia ystäviä. Lähde kauttani mukaan vaikka edes kokeilemaan toimintaa. Autan sinut alkuun ja neuvon tarvittaessa. Jätä ihmeessä kommenttia, jos jokin asia mietityttää!
Itse olin todella epäileväinen etukäteen, en uskonu että tällainen olisi oikeesti mahollista ja tarkoitus olikin saada tuotteet vaan itselle halvemmalla, mutta kappas vaa miten innostuinkaa!

Ja muista, että Oriflamesta pääsee eroon helposti, jos ei tunnu omalta jutulta, mutta uskon että tää vie mennessään kenet vaan! ;)

                                                -Sari-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti